DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRĂ

LaDepozit a început activitatea în a doua jumătate a anului 2019, deschizând prima locație în zona de Est a Bucureștiului. Primele spații disponibile pentru închiriere au fost containerele de 14 respectiv 28mp. A urmat deschiderea celei de a doua locații în zona de Sud, tot în anul 2019.

În această fază a dezvoltării am adăugat și spații de dimensiuni mai mici, mai exact boxele de 4.8 mp. Anul 2020 a însemnat pentru noi o dezvoltare rapidă, prin deschiderea celei de a doua locații în zona de Est, pentru a putea satisface cererea în creștere pentru spațiile de depozitare în regim self-storage.

La începutul anului 2021 am diversificat tipurile de spații oferite spre închiriere, prin introducerea boxelor de 3.5 mp. Incepand cu luna August 2021 suntem prezenti si in zona de Nord a Bucurestiului cu locatia din Otopeni.

Am adăugat în gama de servicii atât transportul cât și manipularea sau împachetarea bunurilor depozitate, pentru a veni în ajutorul clienților nostril cu o gamă completă de servicii.

Tot timpul suntem orientați către nevoile și cerințele clienților noștri, misiunea noastră fiind oferirea unor servicii de închiriere spații de depozitare la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism. Punem accent pe securitate, curățenie, mentenanță și investim în mod constant în toate locațiile, astfel încât fiecare client să fie mulțumit atunci când utilizează serviciile noastre.

GALERIE FOTO

TESTIMONIALE

In sfarsit depozitele cu autoservice au ajuns si la noi, le vazusem de foarte mult timp in afara. Mi s-a parut simplu sa iți aduci bunurile direct la depozit, sa le încui într-o cameră cu propriul lacăt și poți veni oricând vrei. Am apreciat mult ca eu sunt singura care deține cheile.

Andreea Calin, Antreprenor

Multumesc ca mi-am putut lasa lucrurile la voi pe timpul renovarii. Spatiile mi s-au parut sigure, curate, uscate și accesibile. Am recomandat tuturor prietenilor ca aici poți depozita aproape orice.

Eugen Constantin, Programator

Noi primim marfa din Turcia si o aducem direct cu TIR-ul. Am inceput sa folosim depozitul pentru a stoca temporar marfa dar ne-am dat seama ca este mult mai usor sa avem un depozit permanent aici. Multumim frumos si pentru ajutorul pe care ni-l dati la un pret corect!

Georgiana Balan, Seller EMAG

Lucrez in domeniul Horeca, si din pacate anul 2020 ne-a invatat ca in business trebuie sa ramanem eficienti, asa am ajuns sa ne depozitam bunurile LaDepozit.ro. Am inchis unul din restaurantele pe care le aveam si ne-am concetrat sa fim profitabili cu cel ramas. Cand se va dezgheta piata si ne vom permite sa ne extindem va vom parasi.

Marian Axente, Manila Caffe