SERVICII MUTARI

Transport mobila si inchiriere duba cu/fara sofer – Ladepozit.ro

Daca ideea de self storage te incanta, dar ai emotii despre transportul obiectelor pe care le vei depozita, LaDepozit iti pune la dispozitie diverse solutii de transport, in functie de volumul lucrurilor la care nu esti pregatit sa renunti. Iti punem la dispozitie servicii de transport cu:

SOLICITA O OFERTA

SERVICII DE MANIPULARE SAU IMPACHETARE

LaDepozit iti poate oferi servicii de manipulare si/sau impachetare pentru bunurile pe care vrei sa le aduci in spatiul de depozitare inchiriat. Nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru impachetarea, manipularea si transportul produselor, deoarece noi putem avea grija de toate aceste aspecte!

Echipa noastra de profesionisti va veni la tine acasa sau la sediul firmei tale pentru a se ocupa de impachetarea si manipularea bunurilor tale, astfel incat toate vor ajunge in siguranta la spatiul de depozitare. Totul se poate rezolva fara sa fie nevoie ca tu sa depui niciun fel de efort.

SOLICITA O OFERTA

SERVICII INCHIRIERE DUBA CU/FARA SOFER

LaDepozit iti ofera pe langa serviciile de depozitare si servicii de transport. Poti opta pentru mutarea obiectelor personale sau a marfurilor cu ajutorul uneia dintre masinile noastre de transport. Iti punem la dispozitie servicii de transport cu:

 • O duba cu volumul de 8 mc;
 • O duba cu volumul de 13 mc;
 • O platforma auto.

Poti sa inchiriezi masina cu sau fara sofer, la cele mai competitive preturi de pe piata.

SOLICITA O OFERTA

TIPURI DE MUTARI CU CARE TE PUTEM AJUTA

 • Mutari mobila – mutarea mobilierului tau nu este o sarcina simpla. Lasa grija greutații pieselor de mobilier in seama noastra!
 • Mutari locuinte – transportam totul cu grija. Toate obiectele tale vor ajunge la destinatie in siguranta!
 • Mutari firme – lasa mutarea firmei tale pe seama noastra! Ne bucuram sa putem sustine cat mai multi clienti ce au nevoie de self-storage.
 • Mutari nationale – suntem una dintre cele mai de incredere firme de transport mobila din Bucuresti.
 • Mutari obiecte grele – mutarea unor obiecte grele nu a fost niciodata o sarcina dificila pentru noi. Suntem pregatiti pentru orice tip de mutare, oricand, oriunde.
 • Transport mobila – tocmai ti-ai achizitionat canapeaua preferata si nu ai cu ce sa o transporti? Iti stam la dispozitie cu flota noastra de masini in care pot incapea toate produsele tale.
 • Montare mobila – montam si demontam mobila si impachetam totul cu grija. Totul este gratuit si nu mai trebuie sa-ti pierzi timpul cu aceste detalii.
 • Transport marfa – transport marfa rapid si economic pe distante scurte in Bucuresti sau la nivel national.

Contacteaza-ne pentru a afla oferta noastra chiar acum!

SOLICITA O OFERTA
logo LaDepozit

SOLICITA OFERTA


  OAMENII CARE NE-AU ACORDAT INCREDERE

  Clientii care deja au folosit spatiile noastre de depozitare ne-au impartastit experienta lor.
  Urmareste mai jos parerile lor si convinge-te ca serviciile oferite de noi sunt cele pe care ti le doresti.

  TESTIMONIALE

  Jennifer Pacoret
  Jennifer Pacoret
  2022-11-16
  Am închiriat un container de 6m timp de 2 ani si jumătate și pot sa va spun ca am fost extrem de mulțumim de toată relația și interacțiunea cu LaDepozit. Accesul non stop e un mare avantaj, deschiderea portii din aplicație e foarte profesionist. Perimetrul e securizat, bine întreținut si supravegheat cu camere. Au prevazut o trusa cu produse de depanat si cărucioare de transportat. N-ar strica un acces la toaleta și un recipient cu apa sa te speli pe maini după ce transporți marfa, dar asta ar duce depozitul la 7 stele. Tot personalul cu care am interacționat in aceasta perioadă a fost de un profesionalism extraordinar. Noul serviciu de mutare și transport este de nota 10. Ii recomand cu mare încredere. Chiar merita sa stai și pe lista de așteptare. La Depozit, va mulțumesc!
  Be Our Guest HoReCa
  Be Our Guest HoReCa
  2022-11-08
  Suntem clientii lor de aproximativ 2 ani si suntem foarte multumiti.
  Sandu Catalin
  Sandu Catalin
  2022-09-21
  Recomand la depozit .foarte curat ordonat preturi decente accesibile pentru toata lumea , oameni cu care poti vorbi deschis si sa te ajute sa iti fie totul usor din momentul achizitiei ❤️
  Calin DUMITRESCU
  Calin DUMITRESCU
  2022-08-30
  Curat, ordine, civilizat. Miroase a nou. Bravo!
  GKoo Ansis
  GKoo Ansis
  2022-08-27
  Spatii noi, curate, acces 24/7, au o aplicație de telefon mișto. Servicii de mutări și închirieri autoutilitare. Recomand!
  Mihai Mihai
  Mihai Mihai
  2022-06-15
  Oameni cu adevarat profesionisti, au sarit imediat in ajutorul meu . Multumesc
  trupa LEGACY
  trupa LEGACY
  2022-05-10
  Super locatie, curatenie, siguranta si profesionalism. Recomand cu drag!
  Adeprim Grup
  Adeprim Grup
  2022-04-11
  Spatii sigure la preț performant , acces facil , zona monitorizată. Super!
  BENJAMIN APOSTOL
  BENJAMIN APOSTOL
  2022-03-18
  ORGANIZARE FOARTE BUNA