fbpx

Intrebari frecvente

Cauta aici informatiile de care ai nevoie

cauta

Cum aflu de cat spatiu de depozitare am nevoie?

+

Iti oferim posibilitatea sa accesezi calculatorul nostru de spatiu pentru a descoperi ce boxa de depozitare iti este necesara in functie de tipul, numarul si dimensiunea bunurilor pe care urmeaza sa le stochezi. Calculatorul este simplu de folosit si te ajuta sa intelegi cate bunuri pot fi depozitate in containerele noastre.

Care este durata minima pe care pot inchiria un spatiu de depozitare?

+

Durata minima de inchiriere este de o luna, iar serviciile se pot prelungi pe termen lung. Daca alegi sa depozitezi bunuri pe o perioada indelungata, poti beneficia de un pret redus pe luna, in functie de dimensiunea boxei pe care o alegi.

Sunt singura persoana care are acces la depozitul meu?

+

Da, tu esti singura persoana care poate avea acces la boxa pe care o inchiriezi. Optional, poti instala o alarma individuala care se conecteaza direct la sistemul nostru de securitate. Suntem atenti la nevoile clientilor nostri, tocmai de aceea implementam metode de securitate riguroase si investim constant in toate spatiile de depozitare din Bucuresti.

Cum pot fi sigur ca bunurile mele sunt în siguranta?

+

Boxele de depozitare din Bucuresti sunt monitorizate 24 de ore pe zi cu sisteme de supraveghere profesionale de alarma si camere video autorizate. La cerere, putem instala o alarma individuala direct conectata la sistemul nostru de securitate. De asemenea, accesul in incinta locatiilor noastre este permis exclusiv clientilor prin intermediul sistemului inteligent de control acces.

In ce interval pot avea acces la depozitul meu?

+

Oricand doresti. Spatiile de depozitare din Bucuresti sunt in regim self-storage, ceea ce inseamna ca iti oferim acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la depozitul pe care l-ai inchiriat. Incinta este dotata cu sisteme inteligente de control acces, iar prin intermediul aplicatiei mobile poti deschide poarta principala si vizita la orice ora boxa.

Ce unelte am la indemana pentru manipulare?

+

LaDepozit iti ofera posibilitatea sa-ti depozitezi bunurile in spatii sigure si accesibile. Pentru a face acest lucru, in locatiile noastre din Bucuresti gasesti intotdeauna lize, carucioare si chingi. In plus, daca ai nevoie de ajutor la manipulare, poti sa apelezi la colegii nostri pentru o depozitare sigura.

De ce acte am nevoie pentru a semna contractul?

+

Daca vrei sa inchiriezi un spatiu de depozitare pe persoana fizica, este necesar sa ne transmiti doar copia cărții tale de identitate. In cazul in care doresti sa inchei un contrat pe persoana juridica, avem nevoie de copia CUI-ului societatii si o copie dupa buletinul administratorului.

Cat costa depozitarea?

+

Preturile spatiilor de depozitare din Bucuresti variaza in functie de dimensiunea acestora. Initial, trebuie sa stabilesti numarul obiectelor pe care urmeaza sa le depozitezi, apoi noi iti putem propune o boxa potrivita pentru bunurilor tale. Ne poti contacta pentru a afla toate costurile implicate.

Ce spun clientii nostri

VEZI MAI MULTE RECENZII
rent a van rent a van