SELF-STORAGE

CE ESTE SELF-STORAGE

Unul dintre punctele forte ale închirierii în regim de depozitare cu auto-servire (self storage) este faptul că numai tu ai acces la obiectele depozitate în spatiul închiriat. Îți folosești propriul tau lacăt pentru a-ți încuia spatiul de depozitare – doar tu vei avea cheile pentru a-ți accesa spatiu de depozitare. De asemenea, poti avea acces non-stop, care iti va permite să intri în spatial tau de depozitare oricând doresti.

Depozitarea in regim self storage este un concept relativ nou pe piata din Romania. Acest tip de serviciu de depozitare se adreseaza atat persoanelor fizice care vor sa obtina mai mult spatiu in casa, cat si persoanelor juridice care au nevoie imediata de un spatiu de depozitare pentru stocurile de marfa sau pentru extinderea capacitatii de depozitare.

Cu spatii curate, sigure si moderne LaDepozit iti oferta tot ce ai putea sa iti doresti de la un astfel de serviciu. Niciodata nu a fost mai simplu sa depozitezi lucruri!

CALCULATOR SPATIU

PASI PENTRU REZERVARE
Spatiu Depozitare

1. Descopera tipurile de spatii.
2. Decide dimensiunea spatiului potrivit pentru tine.
3. Alege locatia pe care o doresti.
4. Contacteaza-ne pentru preturi si rezervare.

SERVICII SUPLIMENTARE

SERVICII DE TRANSPORT

Alege serviciul nostru de transport pentru mutarea bunurilor personale sau a marfurilor pana la usa spatiului tau de depozitare.

SERVICII DE MANIPULARE SAU IMPACHETARE

Colegii nostri te pot ajuta cu manipularea si impachetarea bunurilor personale sau a obiectelor de mobilier.

SERVICII INCHIRIERE DUBA CU/FARA SOFER

Dacă vrei sa iti transporti singur lucrurile cu una din autoutilitarele noastre, poti alege serviciul de inchiriere duba fara sofer.