SELF-STORAGE

CE ESTE SELF-STORAGE

Conceptul de self storage provine din Statele Unite, dar a început să se răspândească din ce în ce mai mult și în Europa. Acest serviciu este relativ nou apărut pe piața din România, însă se bucură de atenția multor persoane datorită beneficiilor pe care le oferă clienților.

Self storage reprezintă o modalitate flexibilă de închiriere a unor spații de depozitare pe termen scurt, mediu sau lung. Depozitarea self storage este disponibilă atât pentru persoane fizice, cât și a celor juridice. Cu un orar de funcționare convenabil, ai posibilitatea să accesezi spațiul de depozitare oricând ai nevoie, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

La Depozit îți punem la dispoziție boxe în regim self storage în București, dotate cu toate caracteristicile necesare pentru a asigura stocarea în siguranță a bunurilor tale pe întreaga perioadă de închiriere. Depozitarea cu auto-servire poate fi o opțiune potrivită dacă îți dorești să obții mai mult spațiu în casă, sau îți dorești să extinzi capacitatea de depozitare a firmei.

Boxele de depozitare din București reprezintă o extensie a locuinței tale sau a spațiului tău comercial. Cu spații curate, sigure și moderne LaDepozit îți oferim tot ce ai putea să iți dorești de la un astfel de serviciu. Niciodată nu a fost mai simplu să depozitezi lucruri!

CALCULATOR SPATIU

PASI PENTRU REZERVARE
Spatiu Depozitare

1. Descoperă tipurile de spații de depozitare disponibile!
2. Decide dimensiunea spațiului potrivit pentru tine. Poți alege între boxa de 1.75 mp, 3.5 mp sau chiar de 28 mp!
3. Alege locația pe care o dorești. Ne găsești în zona de Sud, de Est, de Nord și în curând în cea de Vest a Bucureștiului!
4. Contactează-ne pentru a descoperi prețurile și a face o rezervare!

SERVICII SUPLIMENTARE

SERVICII DE TRANSPORT

Vrei să depozitezi mobilă, electronice grele sau stocuri de marfă? Echipa noastră vine la tine acasă sau la sediul firmei pentru a se ocupa de manipularea și transportarea bunurilor. Știm diferite metode de transport, ambalare, încărcare și te putem asigura că riscurile de deteriorare ale bunurilor tale sunt foarte mici.

SERVICII DE MANIPULARE SAU IMPACHETARE

Pentru o livrare lipsită de griji, profesioniștii LaDepozit se asigură ca ambalajul exterior al obiectelor tale este trainic, bine închis și sigilat de-a lungul marginilor. Tehnicile noastre de împachetare, împreună cu materialele pe care le folosim îți păstrează bunurile în siguranță atât în timpul transportului, cât și la manipulare și depozitare.

SERVICII INCHIRIERE DUBA CU/FARA SOFER

Îți punem la dispoziție autoutilitare pe care le poți închiria pentru a-ți transporta cu ușurință obiectele până la boxele self storage. Procesul de rezervare și închiriere este facil, iar dacă vrei să beneficiezi de ajutorul unui profesionist, îți trimitem un șofer care să aducă toate obiectele la containerul de depozitare.

Avantaje Spatiu Depozitare
DE CE SA ALEGI LaDEPOZIT?

Închiriere simplă și rapidă

Inchiriere simpla si rapida

Contractare online, plata cu cardul direct de pe factura

Acces 24/7 la depozitul tău

Acces 24/7 la depozitul tau

Acces auto pana la usa depozitului pentru incarcare/descarcare usoara.

Sisteme de monitorizare moderne

Sisteme de monitorizare moderne

Incinte monitorizate video 24/7 de catre o firma autorizata de securitate.

Locații accesibile

Locatii accesibile

Amplasate facil. Poti ajunge cu usurinta cu: autoturismul propriu, transportul in comun sau cu TIR-ul.

Asigurăm transport

Asiguram transport

Te putem ajuta cu servicii de transport și incărcarea/descarcarea bunurilor tale in depozitele noastre.

Depozitare auto/moto

Depozitare auto/moto

Depoziteaza masina/motocicleta în siguranta (in curte sau depozit), iar noi o putem porni regulat, la cerere.

VEZI GALERIE FOTO
SOLICITĂ O OFERTĂ

OAMENII CARE NE-AU ACORDAT ÎNCREDERE

Clientii care deja au folosit spatiile noastre de depozitare ne-au impartastit experienta lor.
Urmareste mai jos parerile lor si convinge-te ca serviciile oferite de noi sunt cele pe care ti le doresti.

TESTIMONIALE

Jennifer Pacoret
Jennifer Pacoret
2022-11-16
Am închiriat un container de 6m timp de 2 ani si jumătate și pot sa va spun ca am fost extrem de mulțumim de toată relația și interacțiunea cu LaDepozit. Accesul non stop e un mare avantaj, deschiderea portii din aplicație e foarte profesionist. Perimetrul e securizat, bine întreținut si supravegheat cu camere. Au prevazut o trusa cu produse de depanat si cărucioare de transportat. N-ar strica un acces la toaleta și un recipient cu apa sa te speli pe maini după ce transporți marfa, dar asta ar duce depozitul la 7 stele. Tot personalul cu care am interacționat in aceasta perioadă a fost de un profesionalism extraordinar. Noul serviciu de mutare și transport este de nota 10. Ii recomand cu mare încredere. Chiar merita sa stai și pe lista de așteptare. La Depozit, va mulțumesc!
Be Our Guest HoReCa
Be Our Guest HoReCa
2022-11-08
Suntem clientii lor de aproximativ 2 ani si suntem foarte multumiti.
Sandu Catalin
Sandu Catalin
2022-09-21
Recomand la depozit .foarte curat ordonat preturi decente accesibile pentru toata lumea , oameni cu care poti vorbi deschis si sa te ajute sa iti fie totul usor din momentul achizitiei ❤️
Calin DUMITRESCU
Calin DUMITRESCU
2022-08-30
Curat, ordine, civilizat. Miroase a nou. Bravo!
GKoo Ansis
GKoo Ansis
2022-08-27
Spatii noi, curate, acces 24/7, au o aplicație de telefon mișto. Servicii de mutări și închirieri autoutilitare. Recomand!
Mihai Mihai
Mihai Mihai
2022-06-15
Oameni cu adevarat profesionisti, au sarit imediat in ajutorul meu . Multumesc
trupa LEGACY
trupa LEGACY
2022-05-10
Super locatie, curatenie, siguranta si profesionalism. Recomand cu drag!
Adeprim Grup
Adeprim Grup
2022-04-11
Spatii sigure la preț performant , acces facil , zona monitorizată. Super!
BENJAMIN APOSTOL
BENJAMIN APOSTOL
2022-03-18
ORGANIZARE FOARTE BUNA

Ce te faci când nu mai ai soluții de stocare?

Să-ți spun ceva: de anul trecut, din 1 iunie 2021, mai exact, noi cei care eram obișnuiți cu Google Photos și aveam stocare nelimitată, ce să vezi, nu am mai avut!…

Spațiu de depozitare la urgență cu La depozit

Note to self! Nu mai face glume cu Personajul! După cea în care i-am zis că-i închiriez un spațiu ca să-l mut de-acasă și-a pierdut de tot încrederea în mine și nu…

LaDepozit: soluția ideală de self storage în orice împrejurare

Fix așa a început povestea Marea Depozitare, cu doar trei zile în urmă! După o conversație de nici un sfert de oră la telefon, cu băbuța mea preferată, m-am apucat…

ÎNTREBARI FRECVENTE

Prețurile spațiilor de depozitare din București variază în funcție de dimensiunea acestora. Inițial, trebuie să stabilești numărul și obiectelor pe care urmează să le depozitezi, apoi noi îți putem propune o boxă potrivită pentru bunurilor tale. Ne poți contacta pentru a afla toate costurile implicate.

Dacă vrei să închiriezi un spațiu de depozitare pe persoană fizică, este necesar să ne transmiți doar copia cărții tale de identitate. În cazul în care dorești să închei un contrat pe persoană juridică, avem nevoie de copia CUI-ului societății și o copie după buletinul administratorului.

LaDepozit îți oferă posibilitatea să-ți depozitezi bunurile în spații sigure și accesibile. Pentru a face acest lucru, în locațiile noastre din București găsești întotdeauna lize, cărucioare și chingi. În plus, dacă ai nevoie de ajutor la manipulare, poți să apelezi la colegii noștri pentru o depozitare sigură.

Oricând dorești. Spațiile de depozitare din București sunt în regim self-storage, ceea ce înseamnă că îți oferim acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la depozitul pe care l-ai închiriat. Incinta este dotată cu sisteme inteligente de control acces, iar prin intermediul aplicației mobile poți deschide poarta principală și vizita la orice oră boxa.

Boxele de depozitare din București sunt monitorizate 24 de ore pe zi cu sisteme de supraveghere profesionale de alarmă și camere video autorizate. La cerere, putem instala o alarmă individuală direct conectată la sistemul nostru de securitate. De asemenea, accesul în incinta locațiilor noastre este permis exclusiv clienților prin intermediul sistemului inteligent de control acces.

Da, tu ești singura persoană care poate acea acces la boxa pe care o închiriezi. Opțional, poți instala o alarmă individuală care se conectează direct la sistemul nostru de securitate. Suntem atenți la nevoile clienților noștri, tocmai de aceea implementăm metode de securitate riguroase și investim constant în toate spațiile de depozitare din București.

Durata minimă de închiriere este de o lună, iar serviciile se pot prelungi pe termen lung. Dacă alegi să depozitezi bunuri pe o perioadă îndelungată, poți beneficia de un preț redus pe lună, în funcție de dimensiunea boxei pe care o alegi.

Îți oferim posibilitatea să accesezi calculatorul nostru de spațiu pentru a descoperi ce boxă de depozitare îți este necesară în funcție de tipul, numărul și dimensiunea bunurilor pe care urmează să le stochezi. Calculatorul este simplu de folosit și te ajută să înțelegi câte bunuri pot fi depozitate în containerele noastre.