1 August 2023

Transport mobila Bucuresti: cum iti poti transporta mobila catre spatii de depozitare?

Transport mobila Bucuresti: cum iti poti transporta mobila catre spatii de depozitare?

Sursa foto: Shutterstock

Atunci cand ai nevoie sa-ti depozitezi mobilierul in Bucuresti, transportul acestuia catre spatiile de depozitare poate fi o provocare majora.

De la traficul intens pana la lipsa de timp sau imposibilitatea de a gasi un mijloc de transport corespunzator pentru transportul tuturor pieselor de mobila, exista o multime de lucruri care te pot pune in dificultate in momentul in care vrei sa-ti depozitezi obiectele de dimensiuni mari intr-un spatiu din afara locuintei.

In aceste situatii, serviciile specializate de transport, cum ar fi cele oferite de ladepozit.ro, pot fi solutia ideala.


Afla din randurile de mai jos ce solutii iti oferim pentru transportul pieselor de mobilier direct in boxa self-storage!

Transport mobila si inchiriere duba cu/fara sofer

Sursa foto: Shutterstock

Transportul pieselor de mobilier poate fi adesea o provocare atunci cand vine vorba de depozitarea acestora.

Cu toate acestea, LaDepozit.ro iti oferim solutii eficiente si convenabile pentru a-ti transporta mobilierul in siguranta. Indiferent daca optezi pentru serviciul de transport cu duba sau de inchiriere a unei platforme auto, noi suntem aici sa te ajutam.

Daca ai ales sa profiti de beneficiile self storage-ului, dar te ingrijorezi cu privire la transportul obiectelor tale valoroase, echipa LaDepozit.ro este pregatita sa te sprijine. Oferim diverse optiuni de transport, adaptate in functie de volumul si greutatea lucrurilor la care nu esti pregatit sa renunti.

Indiferent daca ai doar cateva piese de mobilier sau o intreaga colectie de obiecte, avem solutii personalizate pentru fiecare nevoie.


Optiunea de transport cu duba este perfecta pentru cei care au nevoie de o solutie rapida si eficienta. Echipa noastra de profesionisti se va asigura ca mobilierul tau este incarcat in conditii de siguranta in duba si transportat in mod corespunzator la destinatie.

Indiferent daca este vorba de o canapea, o masa sau chiar un dulap mare, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta manipularii sau avarierii obiectelor tale.

In plus, pentru cei care prefera sa aiba o experienta completa de transport, avem si optiunea de inchiriere a unei autoutilitare, impreuna cu sau fara sofer.

Astfel, nu doar ca vei beneficia de spatiul de depozitare necesar, dar vei avea si un profesionist experimentat la dispozitie pentru a te ajuta la manipularea si transportul mobilierului.

Tipuri de vehicule pentru transportul mobilei pe care ti le punem la dispozitie

LaDepozit.ro iti ofera trei tipuri de vehicule:

Duba de 8 mc este recomandata pentru transportul unui volum mic de mobila. Este o optiune ideala pentru persoanele care au nevoie sa depoziteze doar cateva obiecte sau pentru cei care au mobila de dimensiuni mici.

Avantajul principal al acestui tip de vehicul este ca este usor de manevrat si poate ajunge in spatii inguste sau greu accesibile.

Duba de 13 mc este mai spatioasa si poate transporta un volum mai mare de mobila. Este recomandata pentru persoanele care au nevoie sa depoziteze o cantitate mai mare de obiecte sau pentru cei care au mobila de dimensiuni medii.

Pentru mobilierul de mari dimensiuni, care nu poate fi incarcat intr-o duba, exista si optiunea platformei auto. Aceasta este potrivita pentru transportul pieselor de mobilier mari si grele, cum ar fi dulapurile sau canapelele.

Pentru a alege vehiculul de transport potrivit, este important sa evaluezi corect volumul de mobila pe care doresti sa il transporti. In functie de cantitatea si dimensiunea obiectelor, poti decide daca ai nevoie de o duba de 8 mc, o duba de 13 mc sau o platforma auto.

De asemenea, trebuie sa iei in considerare si dimensiunea boxei alese. Foloseste calculatorul de spatiu si afla cat trebuie sa masoare boxa potrivita pentru depozitarea tuturor pieselor tale de mobilier!

Servicii de manipulare sau impachetare

Sursa foto: Shutterstock

Serviciile de manipulare si impachetare oferite de LaDepozit reprezinta o solutie convenabila si eficienta pentru clientii care doresc sa transporte mobila in spatiile de depozitare inchiriate.

Manipularea implica organizarea mobilei in duba si inclusiv in spatiul de depozitare, asigurandu-se ca aceasta este plasata intr-un mod optim pentru a maximiza spatiul disponibil.

Impachetarea, pe de alta parte, are ca scop protejarea mobilei in timpul transportului, utilizand materiale de ambalare adecvate pentru a preveni eventualele daune.

Astfel, daca iti doresti sa nu te mai preocupi de ambalarea si manipularea mobilei, echipa noastra se va ocupa de toate aceste aspecte. In acest mod, te poti concentra pe alte aspecte legate de mutare sau renovare.

Transportul mobilei catre spatii de depozitare in Bucuresti poate fi o sarcina complexa si greoaie. Totusi, cu ajutorul serviciilor specializate oferite de

LaDepozit.ro, acest proces devine mult mai usor si mai eficient.

Nu mai lasa grija transportului sa te impovareze – verifica locatiile noastre si alege solutia cea mai simpla si mai eficienta!

Ultimele postari pe blog

article post

2 November 2023

Depozitare mobila Bucuresti: avantajele unui spatiu de depozitare atunci cand renovezi

Citeste articolul
article post

11 September 2023

Spatii depozitare Bucuresti pentru persoane fizice

Citeste articolul
article post

7 September 2023

Depozitare documente: de ce este important sa alegi cu grija unde iti depozitezi documentele

Citeste articolul
rent a van rent a van