fbpx

20 December 2022

Self storage: ce inseamna si care sunt beneficiile?

self storage boxe depozitare

Ce inseamna self storage?

Conceptul de self storage este unul relativ recent intrat pe piata din Romania.

Ai acum posibilitatea inchirierii unui spatiu de depozitare modern si accesibil in Bucuresti pentru tine si afacerea ta.

Cu suprafete cuprinse intre 1.75 si 28 de mp, spatiile de depozitare moderne sunt securizate, monitorizate 24/7 cu sisteme profesionale de alarma si camere video autorizate.

La self storage poti depozita bunurile individual, ai spatii dedicate pentru copii, arhiva, mobila de apartament, electronice, mobilier de exterior, materiale de constructii, dar si de business.

LaDepozit ai acoperire variata pentru inchiriere de spatii de depozitare in Bucuresti.

Poti depozita pe termen scurt sau lung, bunurile personale sau ale firmei, intr-un spatiu modern si curat, printr-o procedura simpla si rapida de inchiriere a suprafetei potrivita nevoilor tale. 

Mai multe variante de spatii de depozitare

Spatiu depozitare mini personal

Bunurile personale pe care nu le folosesti zilnic si pe care nu le mai poti tine in locuinta pot fi depozitate intr-un spatiu de inchiriat, pana te decizi ce vei face cu ele.

Ai posibilitatea sa alegi o boxa de 1.75 mp, una de 3.5 mp sau de 4.8 mp. Poti tine intr-un spatiu de depozitare mini personal carti, cutii cu obiecte personale, haine, cauciucuri de vara sau iarna, obiecte de mobilier de mici dimensiuni sau echipamente sportive.

Spatiu depozitare accesorii copii

Cand locuiesti intr-un apartament de 2 camere si ai doi copii deja casa este neincapatoare, un motiv in plus ca depozitezi accesoriile – leaganul, cantarul, caruciorul, masa de infasat, balansoarul si o parte din jucariile copiilor tai intr-un spatiu de mici dimensiuni de 1.75 mp, 3.5 mp sau 4.8 mp, modern si igienic pentru a avea acces rapid la fiecare lucru in parte.

Spatiu depozitare arhive

Ai o mica afacere si nu ai unde sa conservi arhiva de documente?

La self storage poti sa optezi pentru boxe izolate de 1.75 mp sau de 4.8 mp in care sa iti pastrezi documentele afacerii, fara teama ca vor avea de suferit. In spatiile moderne, curate si sigure, poti tine toate hartiile, la cele mai avantajoase preturi.

Spatiu depozitare mobila apartament

Schimbarea apartamentului, renovarea sau modernizarea acestuia sunt operatiuni care necesita depozitarea temporara a obiectelor de mobilier in alta parte.

Containerele de 14 mp sau 28 mp sunt ideale pentru depozitarea mobilei de apartament si pastrarea in cele mai bune conditii a unor scaune, mese, dulapuri sau alte corpuri de mobilier montate sau demontate, pana la finalizarea lucrarilor sau a perfectarii actelor noii locuinte.

Spatiu depozitare electronice

Indiferent de motivul pentru care nu ai spatiul necesar acasa pentru electronicele tale, boxele de 4.8 mp sau containerele de 14 mp sunt recomandate pentru depozitarea televizorului, frigiderului sau a combinei frigorifice pentru o perioada, in conditii excelente de conservare.

Spatiu depozitare mobilier outdoor

Mobilierul de terasa sau cel de gradina poate fi mentinut peste iarna in conditii bune si in siguranta deplina intr-un spatiu de depozitare de tip boxa de 4.8 mp sau containere de 14 mp, respectiv 28 mp, curate si hidroizolate.

Alege spatiul in functie de numarul si dimensiunea articolelor pe care doresti sa le protejezi!

Spatiu depozitare materiale de constructie

Stocurile de marfuri ale firmei pe care o gestionezi sau materialele de constructie achizitionate pentru renovarea casei pot fi pastrate pentru o perioada in spatiile de depozitare de inchiriat, fie containere de 14 mp, fie de 28 mp.

Poti lasa in siguranta saci de nisip, recipiente cu vopsea, tevi, baghete, profile metalice, unelte si tot ce mai ai nevoie sa mentii protejat.

Spatiu depozitare business

O afacere aflata in plina dezvoltare sau un business la inceput de drum pot necesita spatii de depozitare business pentru stocurile de marfuri.

LaDepozit poti pastra in siguranta produse de papetarile, utilaje, echipamente, materiale de constructii si multe altele, in spatii de inchiriat de la 3.5 mp pana la 28 mp, in functie de necesitati.

Beneficiile self storage

Locatii accesibile

Spatiile de depozitare se afla in locatii amplasate facil, unde se poate ajunge rapid cu masina personala, transportul in comun sau cu TIR-ul.

Self storage de LaDepozit gasesti in zona de Sud – Soseaua Giurgiului, zona de Est – Splaiul Unirii – Glina, zona de Nord – Otopeni si, in curand, si in zona de Vest a Bucurestiului.

Aleile dintre spatiile de depozitare sunt generoase pentru a permite descarcarea bunurilor, direct la usa depozitului inchiriat.
Ai la dispozitie carucioare, lize sau transpaleti pentru asezarea usoara si rapida a marfurilor, chiar si a celor cu greutate considerabila.

Inchiriere simpla si rapida

Inchirierea unui spatiu de depozitare pentru persoane fizice presupune necesitatea prezentarii unei copii a actului de identitate.

Pentru contractele incheiate pentru persoanele juridice este nevoie de copia CUI societate si copia CI a administratorului. Durata minima de inchiriere este o luna de zile.

Acces 24/7 si monitorizare moderna

Poti merge oricand la spatiul de depozitare inchiriat, tu esti singurul care are cheia de acces. Toate incintele sunt monitorizate in permanenta de catre o firma autorizata de securitate.

Transport asigurat la cerere

Pentru marfurile voluminoase sau grele sunt oferite servicii aditionale de transport sau manipulare cu autoutilitarele firmei de inchiriere spatii depozitare.

Exista pana si posibilitatea de a inchiria utilajul cu sofer sau fara.

Inchirierea unui spatiu de depozitare a bunurilor personale sau a celor de business nu a fost nicicand mai usoara.

Ai o gama variata de boxe si containere pentru nevoile tale specifice, din care sa alegi varianta potrivita.

Ultimele postari pe blog

article post

2 November 2023

Depozitare mobila Bucuresti: avantajele unui spatiu de depozitare atunci cand renovezi

Citeste articolul
article post

11 September 2023

Spatii depozitare Bucuresti pentru persoane fizice

Citeste articolul
article post

7 September 2023

Depozitare documente: de ce este important sa alegi cu grija unde iti depozitezi documentele

Citeste articolul
rent a van rent a van