fbpx

23 May 2023

Idei pentru depozitarea hainelor la schimbarea fiecarui sezon

idei depozitare

Organizarea hainelor si accesul facil la fiecare piesa de imbracaminte nu sunt intotdeauna misiuni usor de indeplinit, in special daca nu ai sufiecent spatiu in locuinta.

Din acest motiv, este recomandat sa ai la indemana doar articolele vestimentare de sezon, iar pe restul sa le pui la pastrare.

Descopera in acest articol cateva idei utile pentru depozitarea hainelor la schimbarea fiecarui sezon, sfaturi pentru organizarea acestora si solutii ingenioase pentru a castiga spatiu in locuinta.

Solutii depozitare haine la schimbarea de sezon

Cand temperaturile incep sa creasca sau, din contra, sa scada considerabil, este momentul sa faci o schimbare in dressing sau in dulapuri.

Hainele din lana si tesaturi groase trebuie inlocuite cu articole vestimentare vaporoase sau invers! Pastreaza, totusi, cateva piese de tranzitie, cum ar fi pulovere subtiri si jachete potrivite pentru diminetile si serile racoroase de la inceputul primaverii sau sfarsitul verii.

Unde poti depozita hainele dupa ce le-ai sortat si le-ai inclouit cu cele potrivite anotimpului? Avem noi cateva idei:

Cum sa organizezi hainele pentru depozitare?

Daca obisnuiesti sa schimbi in fiecare sezon hainele groase cu cele subtiri sau viceversa, poate ai deja un sistem ideal de organizare.

In cazul in care abia acum iei in considerare aranjarea intr-un mod mai aerisit a dressingului si a dulapurilor, ai nevoie de putina inspiratie sau esti in cautarea de noi idei, iata principalele solutii eficiente:

Cum sa faci mai mult spatiu in locuinta?

Ai auzit de conceptul de self storage?

A intrat relativ recent pe piata din Romania si ia din ce in ce mai mare amploare. Inchiriezi un spatiu de depozitare si castigi mai mult loc in apartament sau in casa.

Beneficiile boxelor de depozitare La Depozit sunt multiple:

Acum este foarte usor sa depozitezi hainele din sezonul trecut si sa faci loc articolelor de imbracaminte potrivite pentru anotimpul in curs.

Imparte-le pe categorii, aseaza-le ordonat in cutii si eticheteaza-le cu atentie. Inchiriaza o boxa La Depozit si fa-ti mai mult spatiu in locuinta!

Ultimele postari pe blog

article post

2 November 2023

Depozitare mobila Bucuresti: avantajele unui spatiu de depozitare atunci cand renovezi

Citeste articolul
article post

11 September 2023

Spatii depozitare Bucuresti pentru persoane fizice

Citeste articolul
article post

7 September 2023

Depozitare documente: de ce este important sa alegi cu grija unde iti depozitezi documentele

Citeste articolul
rent a van rent a van