INTREBARI FRECVENTE

Depozitarea cu auto servire sau self storage reprezinta o modalitate eficienta si la indemana de inchiriere a propriului tau spatiu in care sa-ti depozitezi obiectele personale. Exista unitati de diferite dimensiuni, in functie de numarul si marimea produselor pe care vrei sa le aduci.

Poti sa faci o rezervare online, completand formularul de pe site, la telefon sau personal, intr-una din locatiile noastre. trebuie doar sa decizi ce dimensiune doresti sa aiba spatiul de care ai nevoie si sa alegi cea mai apropiata locatie.

Preturile spatiilor de depozitare din Bucuresti variaza in functie de dimensiunea acestora. Initial, trebuie sa stabilesti numarul obiectelor pe care urmeaza sa le depozitezi, apoi noi iti putem propune o boxa potrivita pentru bunurilor tale. Ne poti contacta pentru a afla toate costurile implicate.

Daca vrei sa inchiriezi un spatiu de depozitare pe persoana fizica, este necesar sa ne transmiti doar copia cartii tale de identitate. In cazul in care doresti sa inchei un contract pe persoana juridica, avem nevoie de copia CUI-ului societatii si o copie dupa buletinul administratorului.

LaDepozit iti ofera posibilitatea sa-ti depozitezi bunurile in spatii sigure si accesibile. Pentru a face acest lucru, in locatiile noastre din Bucuresti gasesti intotdeauna lize, carucioare si chingi. In plus, daca ai nevoie de ajutor la manipulare, poti sa apelezi la colegii nostri pentru o depozitare sigura.

Oricand doresti. Spatiile de depozitare din Bucuresti sunt in regim self-storage, ceea ce inseamna ca iti oferim acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la depozitul pe care l-ai inchiriat. Incinta este dotata cu sisteme inteligente de control acces, iar prin intermediul aplicatiei mobile poti deschide poarta principala si vizita la orice ora boxa.
Boxele de depozitare din Bucuresti sunt monitorizate 24 de ore pe zi cu sisteme de supraveghere profesionale de alarma si camere video autorizate. La cerere, putem instala o alarma individuala direct conectata la sistemul nostru de securitate. De asemenea, accesul in incinta locatiilor noastre este permis exclusiv clientilor prin intermediul sistemului inteligent de control acces.

Da, tu esti singura persoana care poate avea acces la boxa pe care o inchiriezi. Optional, poti instala o alarma individuala care se conecteaza direct la sistemul nostru de securitate. Suntem atenti la nevoile clientilor nostri, tocmai de aceea implementam metode de securitate riguroase si investim constant in toate spatiile de depozitare din Bucuresti.

Durata minima de inchiriere este de o luna, iar serviciile se pot prelungi pe termen lung. Daca alegi sa depozitezi bunuri pe o perioada indelungata, poti beneficia de un pret redus pe luna, in functie de dimensiunea boxei pe care o alegi.
Iti oferim posibilitatea sa accesezi calculatorul nostru de spatiu pentru a descoperi ce boxa de depozitare iti este necesara in functie de tipul, numarul si dimensiunea bunurilor pe care urmeaza sa le stochezi. Calculatorul este simplu de folosit si te ajuta sa intelegi cate bunuri pot fi depozitate in containerele noastre.