ÎNTREBARI FRECVENTE

Prețurile spațiilor de depozitare din București variază în funcție de dimensiunea acestora. Inițial, trebuie să stabilești numărul și obiectelor pe care urmează să le depozitezi, apoi noi îți putem propune o boxă potrivită pentru bunurilor tale. Ne poți contacta pentru a afla toate costurile implicate.

Dacă vrei să închiriezi un spațiu de depozitare pe persoană fizică, este necesar să ne transmiți doar copia cărții tale de identitate. În cazul în care dorești să închei un contrat pe persoană juridică, avem nevoie de copia CUI-ului societății și o copie după buletinul administratorului.

LaDepozit îți oferă posibilitatea să-ți depozitezi bunurile în spații sigure și accesibile. Pentru a face acest lucru, în locațiile noastre din București găsești întotdeauna lize, cărucioare și chingi. În plus, dacă ai nevoie de ajutor la manipulare, poți să apelezi la colegii noștri pentru o depozitare sigură.

Oricând dorești. Spațiile de depozitare din București sunt în regim self-storage, ceea ce înseamnă că îți oferim acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la depozitul pe care l-ai închiriat. Incinta este dotată cu sisteme inteligente de control acces, iar prin intermediul aplicației mobile poți deschide poarta principală și vizita la orice oră boxa.

Boxele de depozitare din București sunt monitorizate 24 de ore pe zi cu sisteme de supraveghere profesionale de alarmă și camere video autorizate. La cerere, putem instala o alarmă individuală direct conectată la sistemul nostru de securitate. De asemenea, accesul în incinta locațiilor noastre este permis exclusiv clienților prin intermediul sistemului inteligent de control acces.

Da, tu ești singura persoană care poate acea acces la boxa pe care o închiriezi. Opțional, poți instala o alarmă individuală care se conectează direct la sistemul nostru de securitate. Suntem atenți la nevoile clienților noștri, tocmai de aceea implementăm metode de securitate riguroase și investim constant în toate spațiile de depozitare din București.

Durata minimă de închiriere este de o lună, iar serviciile se pot prelungi pe termen lung. Dacă alegi să depozitezi bunuri pe o perioadă îndelungată, poți beneficia de un preț redus pe lună, în funcție de dimensiunea boxei pe care o alegi.

Îți oferim posibilitatea să accesezi calculatorul nostru de spațiu pentru a descoperi ce boxă de depozitare îți este necesară în funcție de tipul, numărul și dimensiunea bunurilor pe care urmează să le stochezi. Calculatorul este simplu de folosit și te ajută să înțelegi câte bunuri pot fi depozitate în containerele noastre.