fbpx

21 May 2023

Ce solutii de depozitare a bunurilor exista pentru persoanele fizice?

solutii depozitare persoane fizice

Iti renovezi locuinta sau te muti intr-o casa noua, iar parte din bunuri urmeaza sa le depozitezi?

In momentele in care incepi sa impachetezi realizezi de fapt cat de multe obiecte ai strans de-a lungul vremii, fie ca e vorba de piese de mobilier, de carti, de jucarii ale copiilor sau de cutii pline cu tot felul de lucruri personale.

Ce faci cu ele, aceasta este intrebarea pe care in mod sigur ti-o adresezi. Primul pas este sa sortezi din ele, sa vezi la ce poti renunta.

Mai apoi, ai nevoie de un spatiu unde sa le depozitezi pe celelalte, iar aici intervenim noi, echipa La Depozit.

Oferim solutii de depozitare moderne si sigure pentru persoane fizice, ce dispun de monitorizare 24/7 cu sisteme profesionale de alarma si camere video autorizate.

In plus, prin conceptul self storage, ai posibilitatea sa accesezi spatiul de depozitare oricand ai nevoie, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Iti aduci bunurile la noi si le tii cat este nevoie, totul in deplina siguranta. atat de simplu e!

In acest material iti explicam pe larg ce variante ai si cum iti alegi spatiul de depozitare potrivit nevoilor tale.

Self storage – solutia optima pentru a-ti pastra in siguranta bunurile

Comparativ cu solutiile clasice de depozitare a bunurilor, acest serviciu iti aduce numeroase beneficii datorita flexibilitatii pe care o ofera.

Mai exact, poti inchiria un spatiu pe termen scurt, mediu sau lung, iti vei depozita bunurile in siguranta si vei putea sa accesezi spatiul tau de depozitare ori de cate ori este necesar, la orice ora, in orice zi.

Tocmai din dorinta de a le oferi clientilor nostri solutii inteligente, am investit in spatii si tehnologii de ultima generatie.

Locatiile La Depozit sunt dotate cu sisteme inteligente de control acces. tot ce trebuie sa faci este sa-ti instalezi pe telefonul mobil o aplicatie si cu ajutorul ei vei deschide poarta principala si astfel vei avea acces la orice ora la bunurile tale, depozitate la noi.

Un alt aspect important in materie de solutii de depozitare pentru persoane fizice il reprezinta siguranta bunurilor.

Fiecare spatiu inchiriat este monitorizat in permanenta cu sisteme de supraveghere profesionale de alarma si camere video autorizate. si, asa cum precizam anterior, accesul in incinta locatiilor La Depozit este permis exclusiv clientilor prin intermediul sistemului inteligent de control acces.

Cum iti alegi spatiul de depozitare?

Ca sa afli exact care este suprafata de care ai nevoie pentru a-ti depozita in siguranta bunurile personale iti punem la dispozitie un calculator de spatiu. selecteaza tipul de obiecte pe care intentionezi sa le pui la pastrare si vei sti imediat pentru ce spatiu de depozitare sa optezi.

Iti punem la dispozitie, in functie de necesitatile tale, boxe si containere de depozitare, cu suprafete cuprinse intre 1.75 mp si pana la 28 mp.

Boxe de depozitare

Una dintre variantele de depozitare a bunurilor personale este inchirierea unei boxe in sistem self storage. suprafetele variaza in functie de necesitatile tale si de cat de multe obiecte vrei sa depozitezi.

Gasesti boxe de depozitare de 1.75 mp, de 3.5 mp, precum si de 4.8 mp. acest tip de spatiu este potrivit pentru a depozita obiecte pe care le folosesti rar sau de care nu ai imediata nevoie.

Containere de depozitare

Spatiile cu suprafete mai mari puse la dispozitia ta sunt containerele de depozitare, acestea avand 14 mp sau 28 mp.

In cazul in care te muti intr-o locuinta noua si vrei sa tii pentru o perioada intreaga mobila intr-un loc sigur, curat si modern, la noi vei gasi solutia potrivita nevoilor tale.

In aceste containere sunt extrem de incapatoare si poti depozita chiar si jumatate de tir de obiecte personale voluminoase.

Ne gasesti peste tot in Bucuresti – alege una dintre cele 4 locatii la indemana ta

Avantajul major cu care venim este si acela al proximitatii. avem locatii in tot orasul, astfel incat sa poti ajunge usor la noi.

Ne gasesti in zona de sud (sos. Giurgiului), zona de Est (splaiul Unirii – Glina), zona de Nord (Otopeni), precum si in zona de Vest a Capitalei.

Ne poti contacta telefonic pentru mai multe informatii sau poti cere o oferta prin intermediul formularului pus la dispozitie pe ladepozit.ro.

Nu-ti face griji nici in privinta transportului. Daca nu ai timpul necesar, ne putem ocupa noi.

La Depozit ofera pe langa depozitare si servicii de transport, precum si servicii de manipulare si/sau impachetare pentru bunurile pe care vrei sa le aduci in spatiul de depozitare inchiriat la noi.

Niciodata nu a fost mai simplu si mai la indemana sa iti depozitezi bunurile personale.

Oferim persoanelor fizice solutii moderne si inteligente de a-si pastra obiectele in deplina siguranta, in spatii curate si supravegheate in permanenta cu sisteme profesionale.

Daca ai nevoie de noi, contacteaza-ne si iti oferim imediat o oferta personalizata!

Ultimele postari pe blog

article post

2 November 2023

Depozitare mobila Bucuresti: avantajele unui spatiu de depozitare atunci cand renovezi

Citeste articolul
article post

11 September 2023

Spatii depozitare Bucuresti pentru persoane fizice

Citeste articolul
article post

7 September 2023

Depozitare documente: de ce este important sa alegi cu grija unde iti depozitezi documentele

Citeste articolul
rent a van rent a van