fbpx

14 August 2023

Boxe depozitare Bucuresti: 5 criterii pe care sa le urmezi atunci cand cauti

boxe depozitare Bucuresti

Sursa foto: Shutterstock

Daca te afli in cautarea unui spatiu de depozitare in Bucuresti, ai ajuns in locul potrivit!

Articolul nostru te va ghida prin 5 criterii esentiale pe care sa le urmezi atunci cand cauti un spatiu unde sa-ti duci bunurile pentru o perioada.

Indiferent daca ai nevoie de un loc unde sa-ti pastrezi obiectele personale sau pentru afacerea ta, in randurile de mai jos poti afla cum trebuie sa se prezinte o boxa de depozitare adecvata.

Suprafata flexibila

Exista cateva motive importante pentru care este important sa poti alege o boxa cu o suprafata specifica.

 1. Posibilitatea de a alege o boxa cu o suprafata specifica iti permite sa platesti doar pentru spatiul de care ai nevoie.
  Astfel, eviti costurile inutile pentru spatiu nefolosit. De exemplu, daca ai nevoie doar de o mica suprafata pentru cateva cutii sau obiecte mici, ti-ar putea fi utila o boxa de 1.75 mp.
 2. Daca volumul bunurilor de depozitat creste sau scade in timp, ai posibilitatea de a schimba usor boxa cu una mai mare sau mai mica.
  Aceasta flexibilitate iti ofera o solutie de depozitare pe termen lung, indiferent de schimbarile in necesitatile tale.
 3. Alegerea unei boxe cu o suprafata specifica iti permite sa optimizezi modul in care iti organizezi bunurile.
  Poti utiliza rafturi, cutii si alte solutii de depozitare astfel incat sa poti accesa usor si rapid orice articol. Astfel, vei economisi timp si efort in cautarea si gestionarea bunurilor tale.

Fiecare utilizator are nevoi unice atunci cand vine vorba de depozitare. Unii pot avea nevoie de un spatiu mic doar pentru cateva cutii, in timp ce altii pot avea nevoie de o boxa mare pentru a depozita mobila sau echipamente voluminoase.

Boxele de depozitare pe care ti le punem la dispozitie au dimensiuni variate, intre 1.75 si 28 mp. Gaseste solutia de depozitare potrivita pentru tine, in functie de nevoile si obiectele tale, cu ajutorul calculatorului de spatiu!

Securitate

Sursa foto: Shutterstock

Securitatea este un aspect crucial atunci cand alegi un serviciu de depozitare. Un serviciu de depozitare bun ar trebui sa ofere monitorizare 24/7 cu sisteme de alarma si camere video autorizate pentru a-ti pastra bunurile in siguranta in orice moment al zilei.

Aceasta inseamna ca vei avea linistea ca obiectele tale valoroase sau sensibile sunt protejate corespunzator.

Incuietorile duble reprezinta o masura suplimentara de securitate. Acestea pot preveni accesul neautorizat la boxa de depozitare, adaugand un nivel suplimentar de protectie pentru bunurile tale. Cu incuietori duble, poti fi sigur ca doar tu sau persoanele autorizate au acces la boxa ta de depozitare.

Este esential sa alegi o companie de depozitare autorizata si reglementata de autoritatile competente. Aceasta garanteaza ca serviciul de depozitare functioneaza in conformitate cu standardele de securitate si calitate impuse de catre aceste autoritati. Verifica inainte de a alege o companie de depozitare daca aceasta respecta toate cerintele si reglementarile in vigoare.

Politica de securitate a companiei de depozitare este un alt aspect important pe care sa-l iei in considerare. Asigura-te ca firma pe care o alegi are politici de securitate clare si transparente.

Acestea ar trebui sa includa informatii despre cum sunt protejate bunurile, ce se intampla in caz de furt sau deteriorare si cum sunt gestionate situatiile de urgenta. Astfel, vei sti cum sunt tratate astfel de situatii si vei putea lua o decizie in cunostinta de cauza.

Accesibilitate si acces 24/7

Conceptul de accesibilitate in acest context se refera la usurinta cu care poti ajunge la boxa de depozitare si la cat de convenabil iti este sa-ti accezi bunurile.

Avantajele accesului 24/7 sunt evidente:

Locatiile ladepozit sunt amplasate strategic in diverse zone din Bucuresti, asigurand astfel accesibilitate pentru autoturisme, transport in comun sau TIR-uri. Acest aspect iti permite sa ajungi la depozit si sa iti gestionezi bunurile cu usurinta.

Utilitati pentru descarcare

Un serviciu de depozitare bun ar trebui sa ofere o serie de utilitati si facilitati care sa faciliteze procesul de descarcare a bunurilor.

In primul rand, aleile generoase sunt esentiale pentru a permite o manevrare usoara a bunurilor si un acces rapid la boxa de depozitare.

Aleile spatioase iti permit sa te deplasezi fara probleme si sa iti transporti bunurile intr-un mod eficient si sigur. Un alt aspect important in facilitarea procesului de descarcare sunt carucioarele.

Acestea sunt de mare ajutor in transportarea bunurilor din masina pana in boxa de depozitare. Cu ajutorul carucioarelor, procesul de descarcare devine mult mai usor si mai rapid.

Lizele si transpaletii sunt alte utilitati esentiale intr-un serviciu de depozitare de calitate. Acestea sunt ideale pentru transportul bunurilor grele sau voluminoase. Utilizarea lizelor si transpaletilor faciliteaza procesul de descarcare si protejeaza bunurile de deteriorare..

Ladepozit iti pune la dispozitie toate aceste utilitati pentru descarcare. Vezi cum poti inchiria o boxa pentru depozitarea bunurilor!

Servicii suplimentare

Un alt criteriu important privind alegerea unei boxe de depozitare in Bucuresti este disponibilitatea serviciilor suplimentare oferite de furnizorul de self storage.

Aceste servicii pot aduce un plus de confort si eficienta in procesul de depozitare si gestionare a bunurilor tale.

Iata care pot fi acestea:

 1. Colectare si transport: Acest serviciu poate fi deosebit de util, mai ales daca ai cantitati mari de bunuri sau obiecte voluminoase de mutat.
 2. Manipulare profesionista: Aceasta asigura o aranjare ordonata si eficienta a obiectelor, optimizand spatiul si facilitand accesul la acestea ori de cate ori ai nevoie.
 3. Inchiriere autoutilitare: Daca nu ai un mijloc de transport adecvat pentru transportul tuturor bunurilor tale, o optiune convenabila este posibilitatea de a inchiria o autoutilitara direct de la furnizor.
 4. Asigurarea bunurilor: Verifica daca furnizorul de self storage ofera asigurare pentru bunurile depozitate. Aceasta optiune de protejeaza impotriva eventualelor daune sau pierderi.
  Alegerea unei boxe de depozitare in Bucuresti poate fi o sarcina mai usoara daca urmezi criteriile de mai sus. Nu uita, pentru a beneficia de un spatiu de depozitare modern si accesibil in Bucuresti, te asteptam ladepozit!

Alegerea unei boxe de depozitare in Bucuresti poate fi o sarcina mai usoara daca urmezi criteriile de mai sus.

Nu uita, pentru a beneficia de un spatiu de depozitare modern si accesibil in Bucuresti, te asteptam ladepozit!

Ultimele postari pe blog

article post

2 November 2023

Depozitare mobila Bucuresti: avantajele unui spatiu de depozitare atunci cand renovezi

Citeste articolul
article post

11 September 2023

Spatii depozitare Bucuresti pentru persoane fizice

Citeste articolul
article post

7 September 2023

Depozitare documente: de ce este important sa alegi cu grija unde iti depozitezi documentele

Citeste articolul
rent a van rent a van