TERMENI SI CONDITII

Prezentul document constituie regulile generale de functionare ale platformei online LADEPOZIT.RO

Prin accesarea platformei online LADEPOZIT.RO precum si a oricaror servicii puse la dispozitie de aceasta, indiferent pe ce cale sau prin ce canal de comunicare fizica sau electronica, Dumneavoastra (un utilizator al platformei sau al serviciilor LADEPOZIT.RO), confirmati faptul ca ati citit si ati luat la cunostinta despre termeni si conditii si veti actiona in consecinta si cu respectarea acestora.

Despre

LADEPOZIT.RO, website-ul, domeniul, marca precum si intreg continutul si toate depturile apartin societatii OSIRIS INVESTMENT S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, str. Cristian Tell nr. 19, cam. 2, et. 1, ap. 5bis, sector 1, inregistrata la O.R.C.T.B. sub nr. J40/8391/2019, avand CUI 41318860.

Societatea OSIRIS INVESTMENT S.R.L. si platforma online LADEPOZIT.RO sunt inregistrate in Romania, functioneaza si se supun legislatiei romane. Ori de cate ori o parte a activitatii va fi supusa unei alte legislatii, se va mentiona in concordanta.

Definitii

LADEPOZIT.RO este o platforma online accesibila la adresa de internet www.ladepozit.ro.

OSIRIS INVESTMENT S.R.L. este societatea inregistrata, care functioneaza conform legilor din Romania, detinatoare a tuturor drepturilor legate de LADEPOZIT.RO

Tert este orice persoana distincta de LADEPOZIT.RO si OSIRIS INVESTMENT S.R.L. care acceseaza, foloseste sau interactioneaza sub orice forma cu LADEPOZIT.RO si/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. Tertul poate fi (i) un client care necesita un spatiu de depozitare de orice natura, (ii) orice alta persoana fizica sau juridica care interactioneaza cu LADEPOZIT.RO si/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L.

Beneficiar este orice persoana juridica sau fizica ce foloseste un spatiu de depozitare prin intermediul LADEPOZIT.RO.

Program de lucru in ceea ce priveste corespondenta in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 9 si 17.

Politica de preturi

Preturile si ofertele sunt afisate pe platforma LADEPOZIT.RO

Echipa LADEPOZIT.RO isi propune ca toate preturile sa reflecte standardul serviciilor prestate si va face toate eforturile in acest sens.

Proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala, toate textele, imaginile, logo sau alte materiale de pe platforma LADEPOZIT.RO sunt proprietatea societatii OSIRIS INVESTMENT S.R.L. Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui website fara acordul expres al societatii OSIRIS INVESTMENT S.R.L.. Prin utilizarea LADEPOZIT.RO tertul accepta utilizarea ca atare, fara a exista nicio cesiune a unui drept catre acesta.

Actualizarea informatiei

Desi LADEPOZIT.RO si/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. fac demersuri constante pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu isi asuma raspunderea daca informatiile disponibile sunt inexacte sau incomplete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe raspunderea tertului. Tertul declara in mod expres si recunoaste ca e responsabilitatea sa de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

Legislatie

Toate activitatile online, comerciale, promotionale sau de orice natura, legate de LADEPOZIT.RO sau de societatea OSIRIS INVESTMENT S.R.L., si orice relatie contractuala sau de orice natura legate de acestea, se supun legislatiei din Romania.

Prin utilizarea de catre orice tert a platformei LADEPOZIT.RO, relatia juridica de orice natura ce ar fi astfel initiata, se va supune legislatiei din Romania.

In situatia in care o rezolvare amiabila nu este posibila, orice litigiu legat de LADEPOZIT.RO şi/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. este de competenta instantelor judecatoresti din Bucuresti, de la sediul OSIRIS INVESTMENT S.R.L., respectiv Judecatoria Sector 1 Bucuresti, Tribunalul Bucuresti, Curtea de apel Bucuresti, in functie de obiectul litigiului.

Orice interactiune cu LADEPOZIT.RO si/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. reprezinta acceptarea de catre tert a conditiilor de mai sus, referitoare la legislatia aplicabila, procedura prealabila de solutionare amiabila a litigiilor si competenta instantelor de judecata.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.ladepozit.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. LADEPOZIT.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, LADEPOZIT.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Tot continutul site-ului www.ladepozit.ro este proprietatea societatii OSIRIS INVESTMENT S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al societatii OSIRIS INVESTMENT S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Selectarea clientilor

LADEPOZIT.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta un comportament sau un limbaj neadecvat (agresiv, jignitor, licentios etc), sau clienti care au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Preturile afisate includ TVA!

Echipa LADEPOZIT.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Confidentialitatea informatiilor

Informatiile furnizate catre LADEPOZIT.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (cerere/oferta), conform legilor in vigoare. LADEPOZIT.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

LADEPOZIT.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

LADEPOZIT.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.ladepozit.ro si societatea OSIRIS INVESTMENT S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.ladepozit.ro si societatea OSIRIS INVESTMENT S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.ladepozit.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.ladepozit.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

LADEPOZIT.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Preturile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al LADEPOZIT.ro.

LADEPOZIT.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.ladepozit.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul www.ladepozit.ro.

LADEPOZIT.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul colaborarilor neindeplinirea obligatiilor contractuale care au avut drept rezultat rezilierea contractului in care au fost parti.

Comunicari

Orice comunicare, pentru a fi considerata valabila se va face cu confirmare de primire la adresa din București, str. Cristian Tell nr. 19, cam. 2, et. 1, ap. 5bis, sector 1.

Cu toate acestea, pentru operativitate, LADEPOZIT.RO şi/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. vor incerca sa preia si corespondenta adresata la ……….ro, cu mentiunea ca in caz de litigiu, orice astfel de corespondenta nu va fi considerata valabil adresata decat in ipoteza existentei unei confirmari de primire. Comunicarea la aceasta adresa de e-mail nu da nastere niciunei obligatii sau raspunderi in sarcina LADEPOZIT.RO si/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L.

In general orarul de lucru in ceea ce priveste solutionarea oricaror aspecte communicate catre LADEPOZIT.RO şi/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. este in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 9 si 17.

Pentru operativitate, LADEPOZIT.RO şi/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. vor incerca sa preia si sa raspunda la orice corespondenta, cu mentiunea expresa ca nu intotdeauna va putea fi oferit un raspuns in afara programului sus mentionat.

Activitati interzise

LADEPOZIT.RO nu va permite utilizarea platformei pentru intreprinderea oricaror activitati ilegale sau impotriva bunelor moravuri.

LADEPOZIT.RO nu va permite utilizarea platformei pentru orice fel de activitai de natura a aduce atingere drepturilor sau patrimoniului LADEPOZIT.RO si/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. sau ale unor terti.

Revizuire si modificare termen si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a LADEPOZIT.RO afisate aici pot suferi modificari periodice. Orice tert care va interactiona cu LADEPOZIT.RO şi/sau OSIRIS INVESTMENT S.R.L. se obliga sa consulte prezentul document si sa ia la cunostinta despre acesta. Orice tert se obliga sa revada periodic termenii si conditiile sus aratate.